Diensten

Bij Paardentaxi Van Stal weten we hoe belangrijk het is om jouw paard of pony met rust en geduld te laden/lossen en te vervoeren. Veilig en stressvrij voor het paard en jouwzelf.

Paardentaxi Van Stal is in het bezit van een Euro transport vergunning afgegeven door het NIWO en wij voldoen aan de door NIWO vastgestelde beleidsregels.

Onze chauffeurs zijn in het bezit van het getuigschrift van Vakbekwaamheid Veetransport afgegeven door de CCV.

Een gecertificeerde chauffeur voor veetransport rijdt met een keurige paardentrailer waarmee maximaal 2 paarden vervoerd kunnen worden.

Er zit een camera in de trailer zodat wij de paarden/pony’s live kunnen observeren op een monitor in de cabine tijdens het transport.

Wij verzorgen regionaal en nationaal transport van jouw paard naar bijvoorbeeld:

Spoed
24 uur beschikbaar voor Spoedritten

Wij rijden op de door jouw gewenste dag en tijd.

Onze paardentaxi is van alle gemakken voorzien die het transport van jouw paard zo aangenaam mogelijk maakt en er is permanente camerabewaking van de paarden vanuit de auto. Onze trailer is een lichte, extra ruime twee-paards-trailer.

Onze vervoersvoorwaarden:
Tijdens het vervoer is jouw paard bij ongeval volledig verzekerd. Mocht jouw paard tijdens het laden of gedurende de rit, buiten ons toedoen, zich blesseren of schade toebrengen aan onze vrachtwagen, dan valt dit onder risico en rekening van de eigenaar van het paard.

Tot 24 uur van tevoren kan een binnenlandse rit kosteloos worden geannuleerd.
Bij annulering binnen 24 uur vóór aanvang van de rit, zal een vooraf aangegeven bedrag door ons in rekening worden gebracht.

Verder zijn de voorwaarden volgens de AVC 2002 (Algemene vervoerscondities) en het CMR-verdrag (internationaal vervoer).

Ontworpen en ontwikkeld in WordPress door Internetbureau Jun-E-Jay